torstai 15. syyskuuta 2011

Minä haastan sinut :)Bildmålarnan haasteblogissa oli minun vuoroni päättää seuraavan haasteen aihe. Jos ette ole vielä sattuneet huomaamaan niin olen ihastunut ompelukoneeseeni, niinpä haasteen aiheena onkin ompeleminen joko oikeasti tai leikisti. Tulkaahan mukaan, voittaja saa valita leimasimen Bildmålarnanilta :) Voittaja arvotaan, joten kannattaa osallistua useammalla kortilla ;) Säännöt ovat yksinkertaiset työssäsi tulee olla Bildmålarnan leimasin ja ompeleita.
Käyttämäni leimasimet ja paperit ovat Bildmålarnan tuotantoa. Takka on vanhempia leimasimia, mutta voi kuinka kovasti siitä tykkään :) Iihana, eikä ollenkaan niin vaikea värittää kuin mitä luulin :D Väritykset Prismacolor premier- kynillä. Tykkään niistäkin, omasta mielestäni onnistuin saamaan lopputuloksesta ihan oikean joulunpunaisen :)

Ja vielä ihan pakko muistuttaa upeasta jouluisesta klubipaketista joka on vielä hetkisen aikaa tilattavissa. Jos yhtääkään tykkäät Bildmålarnan leimasimista niin tilaa ihmeessä. Minä olen omani jo saanut ja voi kuinka ihania leimasimia siellä onkaan. :)

Ps1 Suomessahan leimasimia ja papereita löytää Kivan Tähäre- liikkeestä ;)

Ps2, Mitäs tykkäsit jouluiloa-tekstistä? Tämän ja monta muutakin kaunista tekstiä löydät Paperinauhan uudesta joulu-setistä :)


6 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Ihanaa joulutunnelmaa, kaunista punaista! Ja upeat tikkaukset;-))m

AN kirjoitti...

Todella kaunis kortti--minullakin oli aikoinaan Mankun takka--enkä juuri käyttänyt -myin pois--ja nyt vähän kaduttaa--kauniisti sopii tuohon--

Ansku kirjoitti...

Aivan ihana joulutunnelma kortissasi!Ja todellakin oikea joulunpunainen sävy.Ompeleet antavat oman mukavan lisänsä korttiin.
Nuo leimat ovat kyllä suloisia,tarvisi varmaan itsekin ostaa niitä jokunen kokeeksi.
Oikein mukavaa askarteluntäyteistä viikonloppua sinulle!

Hattara kirjoitti...

Tämä on kyllä taas niin ihanainen! Niin, ja haasteeseen on vastattu. :)

Laura kirjoitti...

U-P-E-A! Ihanaa viikonloppua sinulle!

Lumituulia kirjoitti...

Ihanasti yhdistetty leimakuvat kauniiksi kokonaisuudeksi, josta huokuu lämmin jouluinen tunnelma. Tikkaukset sopivat myös hienosti kokonaisuuteen.