lauantai 10. joulukuuta 2011

Tavallinen joulukiire


 Tänään oli lasten kerhon joulujuhla ja toinenkin kerhotäti sai kynttilän koristellun paperipussukan sisällä. Meinasi jäädä vähäsen viimetippaan, mutta valmistui kuitenkin. :)


Tein tähän pussukkaan koristeeksi helistimen. Käytin ensimmäistä kertaa oikeaa asetaattikalvoa ja en kyllä saanut sitä leikattua cuttiksella... Käytin sitten saksia :D Kohokuvioin asetaattiin pisteitä ja hioin ne kevyesti. Minusta lopputuloksesta tuli vähäsen lumisademainen.

En tiedä missähän vaiheessa jouluvalmistelut pitäisi aloittaa, että ehtisi valmistamaan kaikki mitä haluaisi. Päässä pyörii vaikka mitä ideoita, mutta nyt se on myönnettävä, että en vain ehdi enää kaikkea toteuttamaan. Ehditkö sinä toteuttamaan kaikki suunnitelmasi?

Oikein ihastuttavaa joulunodotusta sinulle!     6 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Joulu tulee aina liian nopiaan....eli suunnitelmia on, mutta toteutus sitten jää joistain jutuista tekemättä....Tänä vuonna vielä olin juuri äsken Kanarialla, joten sekin verotti tekemistä...
mutta tekee sen, mikä pitää ja haaveilee sitten joskus tekemisestä....

Aivan ihanat kynttilä ja tuo kortti, ei voi kuin huokailla...

Rauhallista joulun odotusta!

Johanna kirjoitti...

Ihania lahjoja kyllä jaksat laittaa. Ja lahjapussukka on kyllä yli kaiken :o)
Mistä tuollaista asetaattikalvoa saa? Sekö ei sähköisty?
Mulla on kans kaikenlaisia jouluaskartelusuunnitelmia ollut mutta ei niitä kaikkia ehdi toteuttaa. Valmistelut menee kyllä viimeiselle viikolle kun ensi viikko ollaankin sukuloimassa :o) Koitetaan silti stressittä selvitä!

Kaija kirjoitti...

Oi oi ja oi,kuinka ihmeessä ehditkin noin paljon tehdä ja todellakin sitten blogi täynnänsä mitä ihanempia juttuja:)Mä en ehdi mihinkään:)kipeenä taas ollut ja tuhat ja sata asiaa mielessä pyörii...kivaa pakata tavarat muuttoa varten ja just jouluksi:)Tulen takaisin kun ehdin,paremmalla ajalla,vaik sitten ensi vuonna:)

Anski kirjoitti...

Ihana ihana kortti, ai että! Lumihiutaleet tuli mullekin ekana mieleen tuosta kalvosta.

Mun piti askarrella vaikka mitä jouluksi, mutta taitaa jäädä nyt välistä, eikä sitä kortteja ehkä enää ehtisikään..

Tankku kirjoitti...

Tuli juuri oikeaan aikaan tämä kysymys ehtimisestä - oon koko päivän murehtinut, että miksen aloittanut valmisteluja aikaisemmin, joulukortit sain kaikille tehtyä ja eilisen aikana postitus valmiiksi, mutta kranssit, kynttilät ja muut joulukoristukset ovat pahasti vaiheessa. Ja stressaamalla en saa mitään aikaiseksi... jää ideat vaan pyörimään jonnekkin. Tosi nätti tuo sun kortti ja kynttilä!

Susa kirjoitti...

Kaunis luomus!! Upea!!

Ja tasan kerkeen kaiken ;) tai siis nyt aattelen niin ja loppujen lopuksi valvon pari viimeistä yötä ennen joulua ja oon onnellinen, että kerkeen ees jotain saaha valmiiksi :D