tiistai 13. joulukuuta 2011

Voi #%&¤###!!!Minä tilasin lasten kuvista joulukortit, joita oli reippaat neljäkymmentä. Olen tässä jo useampana päivänä ihmetellyt, että mikä niissä nyt kestää. Eilen sitten kävin katsomassa firman kotisivuilta, niin ovat lähettäneet ne jo 1.12 eli Itella on taas ryssinyt!!! Nyt mulla ei ole joulukortteja lähetettäväksi, enkä takuulla ehdi enää tekemäänkään... Uskotko, että kiukuttaa niin maan perusteellisesti!!! Olisi pitänyt tietenkin ennemmin käydä katsomassa tilauksen kulkua, mutta luulin että sieltä firmasta tulee viesti sitten kun kuvat on lähetetty.

Tällaisen tosi simppeli kortin lähetin kummipojalleni, jolla on synttärit huomenna. On jouluinen kortti, mutta tämä Bildmålarnan Mimo toi vain niin minulle Kimin mieleen, hän kun on aina sangen onnellisen näköinen. Ohjeeseen linkki tässä.


8 kommenttia:

AN kirjoitti...

No ompa ikävä juttu--toivottavasti ei kaikki jlähetykset oudu hukkaan tänä jouluna-tuntuu että noita on nykyisin niin paljon--
Mutta korttisi ainakin on NIIIN kaunis!!

Laura kirjoitti...

Tosi kurjaa :( Tämä korttisi on kuitenkin ihan täydellisen upea!

MarikaVaan kirjoitti...

Ihana kortti:) Itse lähdin samalle linjalle ja tilasin kortit lastenkuvista. Minun tuli tänään että tiukille meni minullakin. Toivottavasti sinunkin löytyvät vielä jostain postin kätköistä..niin kurjaa. Me saatiin yks vuosi pääsiäisenä viis joulukorttia kun naapuri löysi ne niitten pihalta kun lumi alkoi sulaa..että posti toimii:)Et sinäkinhän voit lähettää ne vaikka vasta juhannukseksi;)

Ansku kirjoitti...

Varmasti harmittaa tuo joulukorttiasia!!!Toivotaan että vielä tulisivatkin sinulle ajoissa..Välillä oikein hirvittää itseäkin lähettää mitään tärkeää,kun pelkää että hukkuu matkalla.
Korttisi on joka tapauksessa aivan ihana,niinkuin korttisi aina:)
Parempaa päivänjatkoa sinulle:)

Leikkaan Mervi kirjoitti...

hitsin pimpulat, varsin harmittaa,
mulla meni käsi, saa nähdä saanko edes kirjotettua niitä vähiä kortteja mitä jäi itselle;-))m

TaijuS kirjoitti...

Voi juku, tosi kurjaa!
Ihana kortti pojanviikarille! Saahan se näin lähellä joulua jouluinen ollakkin!

Anonyymi kirjoitti...

Voihan se olla jouluinen, kun näin lähellä joulua on synttärit. Aivan ihana kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Voihan se olla jouluinen, kun näin lähellä joulua on synttärit. Aivan ihana kortti!