perjantai 5. lokakuuta 2012

Poikkesin PaperinauhassaAika harvoin esittelen ostoksiani, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta, niin ihania juttusia tarttui Paperinauhasta mukaani.

Muutama teillekin ihan linkin kera:

Stansseia... Lumihiutaleita, pilviä ja kuusi :D Niitä ilmanhan ei voi elää ;)
Leimasimiakin... Penny Blackin hurmaava talvikeiju ja vähän aikuisempaan makuun viljoja
Mod Podgea, siitähän syntyy vaikka mitä
Sydämet kuuluvat jouluun, siksi tällaista nauhaa
Teippiä, teippiä ja teippiä :D Sitä ilman ei voi tehdä kortteja
ja paljon muuta ihanaa.

Tykkäättekös katsella toisten ostoskuvia, vai ärsyttävätkö ne?

Ihanaa viikonloppua

6 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihania ostoksia! Itseäni ainakin kiinnostaa kovasti toisten ostokset. Niistä voi saada kivoja vinkkejä joita haluaa itselleenkin:)

AnniK kirjoitti...

Kyllä kiinnostaa sunkin ostokset! Paperinauhasta on tullut vakivierailukohde aina kotipuolessa käydessäni. Ihana kauppa!
Mukavaa viikonloppua :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja hankintoja :) Mä ainakin tykkään nähdä toisten ostoksia, yhteen aikaan mä itse asiassa lueskelin melkein vain sellaisia postauksia, jotka sisälsivät ostosten esittelyä :)

Katja kirjoitti...

Toisten ostosten kantselussa on just se juju, että saa ideoita ja vinkkejä, joita sitten voi itse lähteä toteuttamaan ja tutkimaan käytännössä. Ainakin askatelun maailmassa.

Sanna Saksija kirjoitti...

Ilman muuta toisten löytöjä on mukava katsella juuri ideoiden toivossa! En ollenkaan ymmärrä sellaista ajattelutapaa, että toisen ostokset olisivat jotenkin itseltä pois, kun sellaisistakin kommenteista olen kuullut.

Liisax kirjoitti...

Oi oi, kaikkia ihanuuksia mitä tahtoo itellekin! Tottakai tahdon lukea toisten ostoksista ja katsella kuvia! Niistä just saa hyviä vinkkejä. :)