tiistai 2. lokakuuta 2012

Vähemmän on enemmän, vai onko?Törmäsin eräässä blogissa tämän tyyliseen korttin niin täytyi minunkin tehdä oma versioni. Yksinkertaisten korttien hyvä puoli on siinä, että saan blogiini useammin näytettävää ;)

Leimasin kukkasen (settiin kuuluu sekä leimakuva että stanssiDistressin musteilla ( Peeled Paint ja  Victorian Velvet) akvarellipaperille. Annoin kuvan hivenen kuivaa ja levittelin sitten mustetta varovasti vesisäiliöpensselillä. Lopuksi tein varjostuksia ottamalla hivenen lisää väriä suoraan tyynystä pensselillä. Sitten stanssasin kukkasen irti pakkauksessa mukana olleella stanssilla.

Ympyrästanssilla valkoiseen paperiin aukko. Marthan taittelutasolla muutama viiva tuomaan kontrastia. Sekä kuva että paperi ovat nostettu korttipohjasta irti 3d- tarroilla. Kukkasen keskustassa hivenen kimalleliimaa. Tekstileimasin on toooodella vanha Sinooperista aikanaan hankittu ;)


10 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Aivan täydellinen, todella tyylikäs kortti!

Salma kirjoitti...

Miten kaunis ja herkkä kortti!

Sara H kirjoitti...

Tosi nätti =)

Hilkka kirjoitti...

Mahtavan tyylikäs ;-DDDDDD

Kati K "Millis" kirjoitti...

Tosi hieno ja upea väritys! Miten tuo ympyrän teko onnistuu ettei mene koko korttiin reikä? :) Siis että on vaan etusivulla..?

Nonni kirjoitti...

Kyllä, yksinketianen(kin!) on kaunista! Todella sievä kortti, monen makuun sopiva.

Ritva_47 kirjoitti...

Wau! Ei voi taaskaan sanoa muuta kuin että upea, tyylikäs kortti!!

Minna kirjoitti...

Upea!

Puuhis kirjoitti...

On kyllä tyylikäs kokonaisuus

SannaS kirjoitti...

WAU!!!! huikeen upee kortti!! todella tyylikäs!! =)