keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Uudeksi vuodeksiJoulun jälkeen tulee monesti korttiähky ja uudeksi vuodeksi ei sitten tulekaan tehtyä enää mitään... Kun näin nämä Bildmålarnan uutuusleimasimet, tiesin heti että pullotagihan näistä on ihan pakko tehdä :D Väritykset copiceilla ja lisänä paljon kimalleliimaa. Tähdet leimasiin kuuluu after 12 snowman leimasimeen.Koska Bildmålarnanilla oli myös kiva uuden vuoden toivotus teksti, tuli tästä tagi uudeksi vuodeksi :D Paperit ovat myös Bildmålarnan uutuus kokoelmasta.Tässä vielä pullotagi arvoisessaan seurassa :D6 kommenttia:

AN kirjoitti...

oiiih--aivan ihanan valloittava-

Nonni kirjoitti...

Aivan upea! Ja todella hienosti väritetty, upeat laskokset punaisessa takissa. Tänään minäkin hommailin lisää Copiceja (jee!) ja kahta eri paperia, täytyy testailla... Aivan ihanat lumiukkelit, taitavat olla jo vähän skumppapäissään. :)

NinniKoo kirjoitti...

Tästä tuli tosi upea :) Toi kuva on niin mainio , en malta odottaa että omani kotiutuu .. oli hieman sama visio että mihin sitä meinaan käyttää ;)

Maikkis kirjoitti...

Tosi hauska... En olekaan koskaan tehnyt pullokorttia, joten pitää laittaa korvan taakse, jos vaikka jouluksi jotain heittelisi pullolla... ;)

Maaret kirjoitti...

I-H-A-N-A kaikin puolin, leimakuvakin supersuloinen ja hyvin väritelty :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Pitkästä aikaa eksyin blogiisi ja taas kerran päivittelin monenmoista ihanaa, mitä olet saanut aikaan. Vähän samanlainen tunne kuin ennen, kun tapasin käydä kansalaisopiston kevätnäyttelys ja innostuin aina kauhiasti; mä kans, mutten ole koskaan käynyt kokeilemas mitään. No, tiedän, ettei tälläinen ole ollenkaan mun juttuni. Taidan olla enempi "halki-poikki ja pinoon" -tyyppi :p

Lumisin terveisin kummitustäti