lauantai 28. syyskuuta 2013

Kukatonta vieläkin...Bildmålarnanin joululeimoilla jatketaan. Maskasin tässä kaksi uutuusleimaa yhteen eli Mimosa Ear Muffs ja Gift .Tästä tuli hyvin perinteisen värinen joulukortti. Värit määräytyivät Bildmålarnanin paperien mukaan.

Snowy Day Red
Snowy Day Snowflake

Saankohan sanoa?!? No sanon kuitenkin, että minun mielestäni tässä kortissa oli lähes kaikki kohdallaan. Pakko kait se on tunnustaa, että tämä simppelimpi tyyli mielyttää omaa silmää huomattavasti enemmän tällä hetkellä. Onko kyseessä vain ohimenevä hurahdus, vai jääkö pysyväksikin.. Aika näyttää :)11 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Olet aivan oikeassa, kaikki kohdallaan. Mikä on tuo ihana stanssi tuoka sydänpaperin taustalla??

AnniK kirjoitti...

Kyllä saat olla syystäkin tyytyväinen tähän korttiin. Voi kun itsekkin oppisin tekemään simppeleitä kortteja, vaan kun aina tulee koristeltua niitä vähän liiankin kanssa :)
Mukavaa illanjatkoa!

Sirpa kirjoitti...

Kyllä on kaunis ja ihana väritys.

Marie kirjoitti...

How cute! I am also sitting here coloring one of the new images from BM. They are wonderful are they not? :) Hope you have a wonderful weekend, and I am so glad that you're still with us over at TPS.
Love n hugs
Marie

Maikkis kirjoitti...

ON kyllä ihana kortti. Jälleen kerran. Tässä on tosiaan kyllä kaikki kohdallaan <3

Tirpuunen kirjoitti...

Voi veljet näitä sun värityksiä, tämäkin on aivan upea. Tällaisen kuvan kanssa yksinkertainen tyyli on tosiaan onnen omiaan, kuvan värit saavat enemmän tilaa.

Ritva kirjoitti...

No todellakin kaikki on kohdallaan -ihan täydellinen joulukortti :) Ei voisi olla suloisempi kortti ...

Henttu kirjoitti...

Aivan upea kortti! Kaikki on kohdallaan :)

Johanna kirjoitti...

Kyllä saa sanoa, koska se on ihan totta. Tosi suloinen kortti! :o)

Päivili kirjoitti...

Upea kortti! Ihanat värit. Minunkin silmääni viehättää enemmän nämä kortit, missä kaunis leimakuva pääsee oikeuksiinsa. Ja nämä BM:n leimasimet on tosi ihania. Itse olen vielä toistaiseksi onnistunut välttämään kiusauksen ostaa näitäkin:)

Ritva kirjoitti...

Voi ja tämä se vasta onkin todella kaunis, niin joulunvärinen ja söpö, sydän täydentää kokonaisuuden ja mitä tuo taustan kuvio on, onko se joku stanssilla tehty------ ja mistä se on ostettu, jos on stanssi?

En yhtään ihmettele, että itsekin tykästyit tähän!