keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Pikainen..Meillä poika oli kutsuttu kaverinsa synttäreillä ja kuinka ollakaan, mikään valmiiksi tehdyistä korteistani ei kelvannut, kun piti olla traktoripoika :DTein sitten hyvin vauhdikkaasti kortin, ilman mitään turhia hienouksia. Väritykseenkin kului aikaa alle puoli tuntia ja se on kyllä minulle todella vähän. Tämä Bildmålarnan traktoripoika on kyllä superhelppo väritettävä :) Jotain kivoja yksityiskohtia olisi ollut kiva lisätä, mutta valitettavasti aika loppui kesken, joten tällä mentiin. Toivottavasti päivänsankarille kelpasi :D

Tuulisin terveisin 

3 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Oi näitä sinun "pikaisia"... kun meikäläinen ei pääse edes lähellekään samaa tasoa vaikka väkertäisi tunti- ja päivätolkulla!
Tämä on niin suloinen kortti, että ihan varmasti kelpaa saajalleen.
Itselläni on nyt jostain syystä jonkinlainen lukko askarteluissa; omaan tarpeeseen pitäisi taas vaihteeksi tehdä kortti, mutta kun lyö tyhjää idea-puolella... ei auta vaikka surffailee kuinka katsomassa ideoita ja inspiraatiota. Vinkkiä johonkin erilaiseen malliin?

Tarja kirjoitti...

ei tuo kovin pikaiselta näytä. Söpö kortti kaikenkaikkiaan. Mun oli ihan pakko eilen tilata uusia bildmålarnan leimasimia, niin kovasti ihastuin tuohon sun joulukorttiin ja erityisesti lumiukkoleimakuvaan :)

Sande kirjoitti...

Ihana kortti on! Värityksesi on todella huippuluokkaa ja ihanat värit ja paperit olet ottanut käyttöön!