keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Merirosvo-neitoHurja merirosvo-neito pääsi tänään koristamaan korttiani. Kyseessä on The Paper Sheltrin digikuva ja löydät sen täältä.


Keskiviikkoiseen tapaan ilmestyy tänään uusi haaste The Paper Shelterin blogissa. Haasteen aihe on tällä kertaa vähän erilainen nimittäin aurinko, kuu ja tähdet. Joku näistä täytyy kortistasi löytyä. Säännöt ovat vanhat ja tutut. Voittaja arvotaan. Jos voittaja on käyttänyt TPS:n digejä kortissaan, hän saa 30 dollarin lahjakortin kauppaan. Jos kortissa ei ole TPS:n digiä, saa voittaja kolme vapaavalintaista digiä. Minulla on kortteilu tällä hetkellä sellaista väkisin puurtamista.. En ole kesän jäljiltä löytänyt sitä kortteilun iloa. Yleensä se ilo on tullut uusien materiaalien myötä, mutta nyt eivät auttaneet edes nämä Simple Storiesin uudet paperitkaan. Melko kummallista.. Olisiko sinulla antaa vinkkiä, mistä löytyisi taas se ilo ja tekemisen riemu?


Kaikesta huolimatta iloa päivääsi :)

6 kommenttia:

Joey kirjoitti...

Beautiful card and such gorgeous colouring. Joey x

Kaija kirjoitti...

Ai mikä sööttis ja upea kokonaisuus!
Sinun väritys on huippua,kumpa osaisi joskus:)

Nannieflash kirjoitti...

Hi Merkkari, what a beautiful coloured image, I love your papers and the whole card is just stunning. hugs Shirleyxxxx

Sirpa kirjoitti...

Sehän hyvä kun mikä.
Elä ole itsellesi liian vaativa.
Minusta on kiva, voisn vaikka ottaa iselleni! :)

Johanna kirjoitti...

Ihan mahtava kortti! Hauska leimakuva ja inspiroiva väritys ;o)
Minun "askartelumasennus" alkoi hälvetä tauon jälkeen kun tutkailin netissä olevia juttuja, kuten juutuutti videoita sekä blogeja, kuten sinun :o) Oli pitkästä aikaa hauskaa kaivaa omatkin tarvikkeet esille ja alkaa tehdä jotain...

koivuhiiri kirjoitti...

Ihanan pirteä ja tosi kiva!