sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Rippikortti pojalle ja vähän neuvoja


Tämä on tilauskortti. Minulle nämä poikakortit ovat aikasta hankalia, mutta tähän nyt olen suhteellisen tyytyväinen. Miehen mielipide oli, että toimii kuin junan vessa... Nämä kuvat nyt ovat ihmeellisessä järjestyksessä, mutta minä en oikein ole Picasan kanssa yhteistyössä tänään...

Eli jos joku innostuu kokeilemaan, niin tässäpä mitat millä minä kortin tein. Klikkaa kuvaa suuremmaksi niin näkyy paremmin... Edit: Halusin vain tarkentaa, että tämä ei ole minun oma ideani, näitä on näkynyt jonkinverran ulkolaisissa blogeissa ja myös Maissi oli tehnyt oman version. Minä en löytänyt ohjetta, joten siksi ajattelin tämän postata...

Tässä korttipohja taiteltuna. Taittelu kannattaa suorittaa vasta siinä vaiheessa kun kaikki on muuten valmiina. Halusin nyt vain demonstroida kuinka taittelun kuuluu mennä.Tässä kortti vielä sivulta päin kuvattuna. Leimasin on tämäkin Bildmålarnan dt- paketistani. Paperit ovat Tildaa ja ostin ne meidän 'kylän' omasta Kivan Tähären liikkeestä. Tekstin tein vain koneella ja kopioin sen vanhasta värsykirjasta.


Tässä pieni kuva vielä kortista takaakin päin. Setelitasku eikä oikeastaan muuta ihmeellistä. Olin tyytyväinen pystyessäni kerrankin tekemään jotain näin simppeliä :)
Posted by Picasa

12 kommenttia:

Sande kirjoitti...

Onnea Sinulle DT-pestistä! Ja kiitos ohjeesta - Täytyykin kokeilla joku kerta. Todella kauniit väritykset olet tehnyt ja upeita kortteja ovat kaikki nämä Bildmålarna kortit.

maiju kirjoitti...

Kiva kun teit demostraation tuosta taittelusta. Aina kynnys kokeilemiseen alittuu, kun näkee suoraan, että miten se pitäisi tehdä. Kaunis on kortti ja nuo pari edellistäkin taas taattua sinun laatua ;)

Susa kirjoitti...

Waude mikä kortti! Upeaa väritystä ja tunnelmaltaan ihana! :)

Onnea uudesta DT-pestistä!! Oot kyllä just oikea siihen hommaan!! :)

maiju kirjoitti...

Ja nythän mäkin vasta hokasin, että sulla on uusi DT-pesti. Onnea kovasti. Sinä olet kyllä paikkasi ansainnut, olet niin taitava.

Hilkka kirjoitti...

Onnea sinulle DT-pestistä:)) Upea on jälleen korttisi:)
Hieno demo tästä taittelusta, jopa minäkin ymmärsin--kiitos!!

Laura kirjoitti...

Olet tosi taitava, täällä on ilo vierailla :)

Ansku kirjoitti...

Ihana kortti jälleen vaikkakin yksinkertaisempi mitä yleensä teet!Näihin poikakortteihin ei vaan ole edes olemassa sellasta koristearsenaalia kuin tyttökortteihin..Leimakuva on taas niin suloinen ja upeasti väritetty.Huikean kauniita myös nuo käyttämäsi paperit ja kiva korttimalli.
Minäkin eilen koetin tehdä(ja teinkin)poikakorttia ja hyydyin kyllä koristeluvaiheessa niin täysin,etten tiedä kehtaako koko korttia edes blogittaa:)Tuntuu että pakon sanelemana vaan saan jonkinmoisia poikakortteja aikaan...

Mervi kirjoitti...

Onnea DT pestistä!
Aivan ihastuttava on tämä poikakorttikin;-))m

Pitsihame kirjoitti...

Söpö poikakortti ja tuo taittelu on käytännöllinen - eikä vaikea tehdäkään.
Myös nuo aikaisemmin postaamasi kortit ovat herkullisia:)
Osaathan tehdä poikakortteja ja onnistuneita ovat kaikki:)

Askartelin itte kirjoitti...

Ihana kortti ja nuo värit on upeat sopivat niin yhteen:)

AN kirjoitti...

Onnea sinulle ja kiitos--teinkin jo tuollaisen kortin--kiva malli ja pysyy taatusti pystyssä--

Apris kirjoitti...

Onnea Dt-pestistä.
Kaunis kortti. Kiitos ohjeesta.