tiistai 22. helmikuuta 2011

Vähän aikuisempaan makuunMeinasin tulla epätoivoiseksi, en löytänyt väritettyyn kuvaan sopivia papereita. Yleensä suunnittelen kortin värimaailmaa papereiden avulla eikä toisin päin. Onneksi löysin Papermanian käyttämättömänä olleen lehtiön, josta löytyi pienellä tuunauksella ihan kivan näköisiä papereita.

Muoks!!! Unohdin ihan mainita, että tämä kaunis tyttönen on Bildmålarnan Mimosa-Autumn walk. Ja vielä on pari päivää aikaa tilata Bildmålarna- klubipaketti :)

Osallistun tällä kortilla:

Sweet Sketch Wednesday ~sketch
Stamp with fun ~3 paper, 3 flower and ribbon
Alota Rubber Stamp ~using Nestabilities (or other)


Halusin ottaa kuvan isäni tekemästä musteiden säilytyshyllyköstä. Sain tämän synttärilahjaksi ja olen kyllä tykännyt ihan hirveästi. On niin kiva kun kaikki musteet on suoraan nenän edessä.Tein tällaisen Copicin värikartan ja täytyy kyllä sanoa, että minun värittämistäni helpotti huomattavasti, kun näkee värin oikein paperilla. Myönnetään lisää tusseja tarvitsisin ja paljon ;)

Jos haluat itsellesi tyhjän kartan, laita sähköpostia piispanen. m @gmail.com (ei välejä), laitan sen sitten sinulle, jolloin voit laittaa omilla tusseillasi värimallit. Värikartta on tehty Wordilla, joten sellainen ohjelma sinullakin pitäisi olla, jotta saat tämän aukeamaan oikein. Minulla löytyy värikarttapohja myös inktenseistä, jos tunnet tarvetta. :)
Posted by Picasa

21 kommenttia:

sari kirjoitti...

ihanan suloinen kortti ja kauniit värit!

Pitsihame kirjoitti...

Kauniit ja hillityt värit tässä kortissa. Suloinen tyttönen, kuten edellisessäkin postauksessa kevään keltaisissaan!
Tosi käytännöllisen hyllykön on isäsi tehnyt:)

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti sulta jälleen! Ja on sulla ihana isä kun tollasen käytännöllisen synttärilahjan antoi. Aina on hankalaa kun on tuota pientä tavaraa, että miten ne saa järjesteltyä hyvin esille ja helposti käytettäväksi. t. Tiina K-P

Kaija kirjoitti...

Kaunista katseltavaa,kaikki natsaa yks yhteen.Suloisia noit leimasimet!

Apris kirjoitti...

Kaunis ja tyylikäs kortti, pidän värimaailmasta. Kiva tuo saamasi hyllykkö.

Kathie kirjoitti...

Hi Merkkari, I love your card, what a great image and I adore your colours used. Very pretty especially with you flower embellishments. Great job.
Thanks so much for sharing your card with us at Sweet Sketch Wednesday.
Hugs
Kathie SSW-Design Team

Sirpaliina kirjoitti...

Ihana kortti ja hyvin sopii paperit kuvan kanssa.

Sirpa

The Stamper's Touch kirjoitti...

Ahhhhh, how sweet, sweet, sweet!!! Totally adorable!! Thanks for joining us at Sweet Sketch Wednesday.

Linda

Marjorie kirjoitti...

Ihana kortti, ja kauniit paperit löysit leimakuvaan! Kiva tuo mustehyllysi ja tuollaista värikarttaa mietin itsellenikin, värittelen tosin ProMarkereilla.

Kiti kirjoitti...

Ai kuinka kivoja juttuja sulla oli tämänkertaisessa postauksessa. Ekaksi ihana kortti jossa kiva kuva kauniisti väritettynä ja niin "miunmaun mukkaan" nimm. lilafani:) Ja sitten tuo isäsi tekemä mustehylly todella kauniin näköinen & huippu kätsä ! Ja tietty ihania nämä isät jotka ovat mukana tyttäriensä (aikuistenkin) tekemisissä <3

Sande kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Värityksesi on upeaa ja luomuksiasi on aina ilo katsella. Ihana ja käytännöllinen hyllykkö.

Genevieve kirjoitti...

Gorgeous card with such a pretty image & beautifully coloured. Thanks so much for joining us this week @ SSW :)

Genevieve DT

mulberry station kirjoitti...

Hi Merkkari, I love your take on the sketch and how you have used a tag for the focal point of your card. Great coloring and beautiful emblishments. Thanks for joining us.
Nancy SSW-DT

Jeannie kirjoitti...

She's just adorable and I love that lovely lilac color! Thanks so much for joining us at Sweet Sketch Wednesday.

Peace & Luv,
Jeannie

Sharon Basel kirjoitti...

A lovely card. It's a beautiful image and you've colored it so professionally. Very soft and pretty color palette you've chosen. Thanks for sharing your creativity with us at Sweet Sketch Wednesday!
Sharon-DT

Tarja kirjoitti...

Kylläpäs on kaunis kortti. Piti sitten käydä tilaamassa tuo clubipaketti vaikka olinkin päättänyt etten nyt tilaa mitään hetkeen aikaan. Kai se sit vaan on niin ettei leimasimia ole koskaan liikaa.. toisaalta voisinhan mää laittaa noi rahani vaikka meikkeihin ja tiedän että eräs ei pitäisi siitäkään ;)

Jeannie kirjoitti...

Hooray!! Congrats on being chosen one of our Top 3 this week at Sweet Sketch Wednesday! Please come back and play along with us again.

Peace & Luv,
Jeannie

Tankku kirjoitti...

Enpä ole hetkeen käynyt täälä lueskelemassa ja kaikkea uutta jännää oli ehtinyt ilmestyä. Minäkin olen vähän veljelle huhuillut, että tarttisin 12*12 papereille ja muille tavaroille jonkin lokeron, vaikkapa nykyisen kirjahyllyni sisälle. Tuo mustehylly näytti kivalle! Ja mahtavia kortteja taas olit tehnyt! :)

The Crafty Den kirjoitti...

Hi Merkkari, what a gorgeous card. Thanks for joining in with our recipe challenge over at stamp with fun this week. Hugs, Denise x

Andrea kirjoitti...

Wonderful card - love the color and the design.
Very great. Thanks for joining stamp with Fun.
Big hug
Andrea-Emmi41

Jeenni kirjoitti...

Todella upea kokonaisuus!!!