sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tämä olkoon opiksi muillekin ;)

 

Minä sain valita useamman leimasimen Bildmålarnanilta ja tässä yksi leimasimista jotka halusin. Tykkään kovasti tästä hääparista, koska he ovat nuoria ja nättejä, mutta eivät kuitenkaan enää lapsia :)

 Tämän kortin idea oli päässäni jo valmiiksi ja aloin sitä tekemään kauhella kiireellä, kun olisin halunnut antaa tämän vanhemmilleni oikeana hääpäivänä muistoksi vuosien takaisesta päivästä. Ja niin kuin monesti käy hosumalla ei tule kuin...


Tässä kuvassa ongelma näkyy paremmin, kortin etupuoli taipuu. Taipuminen johtuu kahdesta syystä, sydänkuvio on liian iso ja tilanne olisi voinut korjaantua vahvemmilla papreilla, mutta olin nämä valinnut jo etukäteen. Lisäksi liimasin kortin kasaan takapuolelle, jolloin takaseinämästä tuli hivenen korkeampi joten kortti on kallellaan vielä eteenkin päin...


Tämäkin teksi on Bildmålarnanin tuotantoa ja valokuva on pahasti ylivalottunut, mutta idea käyneen selväksi... Ideana tykkäsin tästä mutta aina se toteutus ei oikein onnistu toivotulla tavalla.

Nyt minulla on jo uusi kortti työn alla ja se vaikuttaisi onnistuvan paremmin. Kun postaan sen laitan vaikka vähäsen taittelumittoja jos jotakuta kiinnostaa :)

Posted by Picasa

5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihastuttavan hempeä kortti!
Mie olen muutamana päivänä väsäillyt tätä korttimallia enkä ole huomannut vastaavaa kuin nyt tekeillä olevaa korttia jossa taustapaperi on ohut. Ei taivu kun taustapaperi on paksumpaa mutta sitten joutuu pariin otteeseen vetään cuttiksen läpi että aukko tulee kunnolla =)
Ihana malli muuten!

Hilkka kirjoitti...

Tämähän on ihan hieno:)Tämä on upea malli...tosin mulla meni sitte taas väritys päin honkia..aina ei siis voi mitenkään onnistua! Kiitos sinulle kun löysin ohjeet miten Picasan kuvia saa useamman kerralla:))...tosin sitten taas munin siinäkin...ärch:(( En vaan jaksanut poistaa ja aloittaa alusta!

Hilkka kirjoitti...

Vielä....sinulla onkin jonkinmoinen taite tuol sisällä?!!

Merkku kirjoitti...

Varmasti mitat kiinnostaa!
Hieno kortti! Usein jotkut "mokat" häiritsee vain itseä, muut ei niihin kiinnitä mitään huomiota!
Tosiaan....laitapa lisätietoja kortista, mulla on leikkurit ja sakset valmiina ! Hih

SannaS kirjoitti...

todella suloinen ja hempeän kaunis kortti!! =)