tiistai 15. helmikuuta 2011

Vähän erilainen easel- korttiHuomasin tällä tyylillä tehdyn kortin reipas viikko sitten jossain ulkomaalaisessa blogissa. Piti kyllä hetken aikaa miettiä, että kuinka tämän taittelun oikein kuuluu mennä. Meillä lapset sairastaa niin tämänkin kortin tekemiseen taisi kulua neljä päivää... Ennen tein aina vain yhtä korttia kerralla, mutta nykyään pöydällä saattaa pyöriä samanaikaisesti useampikin projekti. Kuinkas sinulla on tapana tehdä?Tässä vielä lähikuva kannesta, tässä käytin ihan kameran salamaa. Edellisessä kuvassa otin ison salaman käyttöön ja heijastin sen vain seinän kautta. Kamerassakin taitaa olla jotain vikaa, kun en tahdo enää saada millään kunnolla tarkennettuja kuvia.Tässä kuva vielä sisältä. Ajattelin tätä tehdessäni, että Tilda on tulossa viimeisen muuttolaukun kanssa uuteen kotiin, jossa Edwin jo odottaa halauksen kera.
Posted by Picasa

12 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

todella kaunis kortti!! Ihana tyylikäs kokonaisuus!! =)
kyllähän se joskus voi olla montakin projektia pöydällä yhtä aikaa kun osaset kuivahtaa, mut pyrin siihen et yx kerrallaan.. =)

Johanna kirjoitti...

Olet kyllä tosi taitava! Käyn täällä aina ihastelemassa tuotoksiasi ja yksi lemppariblogeistani nykyään on tämä. Ekaa kertaa vasta kommentoin. I-H-A-N-A kortti!

Kaija kirjoitti...

Hurmaava ja taidokkaasti tehty kortti!

Tarja kirjoitti...

Todella kaunis kortti. Tuo ikkunaleimasin on yksi joka pitäisi ehdottomasti jostain löytää, mutta ei vielä ole tullut vastaan. Ehkäpä joudun tilaamaan... Kyllä mulla ainakin on usein monta eri juttua kesken. Tänään onneksi sain niistä kolem valmiiksi :)

Apris kirjoitti...

Kaunis kortti ja kiva ajatus sen takana. Yhtä korttia pyrin tekemään kerrallaan, mutta kun esim. joulukorttien teossa on kiireisin vaihe menossa, keskeneräisiä kortteja on useita pitkin pöytää...

Pitsihame kirjoitti...

Kaunis ja herttainen on korttisi. En hoksaa, kuinka se on taiteltu???
Minulla on keskeneräisenä 1-3 korttia yleensä aina. Syy keskeneräisyyteen on mikä milloinkin!

Loreal Blondi kirjoitti...

Kaunis kortti ja kaunis ajatus sen takana :) Kyllä tuo vinottaisuus taittokortissa saa aikaan hauskan efektin!
Kiitos kun huomasit voittoni, kävin tarkistamassa jo :)

Nirppu98 kirjoitti...

Mielenkiintoinen taittelu kauniissa kortissa. Mulla on monta monta korttia kerralla kesken mun pienen pienellä askartelupöydällä. Pitäis varmaan tehdä kortti kerralla...

Sande kirjoitti...

Aivan huippu!! Ihanasti olet yhdistellyt leimasimia ja tykkään tuosta aidasta! Kivan näköinen tuo erilainen taittelu.

AN kirjoitti...

Ihana kortti ja jännittävä malli--minäkin ihastuin tuohon aitaan--

Viipula kirjoitti...

Mielettömän kaunis kokonaisuus! Ei voi kuin huokailla. Ihania yksityiskohtia!

meiju151 kirjoitti...

Ihana kortti! Ikkunaleimasin on suloinen ja aita!!