sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Haluatko kurkata askartelutilaani?


Ensimmäiseksi pahoittelen kuvien laatua, mutta minun on toimittava silloin kun lapset antavat mahdollisuuden, auringosta viis :D

Tällainen näky kohtaa, kun lasten leikkihuoneen perällä olevasta portista astuu sisään. Kun olimme pienellä minilomallamme, kävimme myös Ikeassa. Onneksi olimme matkassa pakettiautolla, sen verran tarttui tavaraa mukaan.. Tämä laatikosto mahtui juuri sopivasti tulostimen käytössä olevan pöydän alle.Muutama kurkistus laatikoihin sisälleSitten näkymä oikealle. Vasemmassa alreunassa näkyy siis edellinen laatikosto. Tulostimen kanssa samalle pöydälle mahtuu kukkalaatikko. Pienellä muokkauksella sain tämän lehtitelineen kiinnitettyä patteriin. Paperitelineessä on käyttämäni yksiväriset paperit.

Oikealla seinällä on uusi työpöytä-lipasto yhdistelmäni. Tämä oli Tampereen myymälän viimeinen, joten saimme mallikappaleen 30% alennuksella ja valmiiksi koottuna. :) Työpöydän vasemmalla puolella on isäni tekemät skräppipaperihyllyköt. Näiden alla on Sotkasta aikanaan ostetu palahyllykköä. Askartelutavaroita niissäkin..Tässä työpöytä alhaalla. Sisällä on isäni tekemä mustehylly. Vasemmalla puolella on paperinauhasta ostamani puinen lokerikko, johon mahtuu 8x8 paperikot ja siihen sijoitin myös teipit jne..


Yksi laatikko avattuna. Näyttää kauhean sotkuiselta, mutta oikeasti kaikki ovat omissa pienissä lokeroissaan, joten ne on helppo nostaa pöydälle tarvittaessa.

Työpöytä- lipasto yhdistelmän yläpuolelle on muuttanu Cuttikseni kera stanssien ja kukkien. Lamppukin on uusi ja tykkään kovasti sen sijainnista.Muutama lähikuva vielä.. Kukkahyllykön päällä on pieniä lasisia maustepurkkeja, joihin olen säilönyt nappeja.Tämän pyörivän saksitelineen sain Juhannusvierailtani, minulla on juuri sopivasti saksia ja kimalleliimaa. Kaikki reijät ovat täynnä :D Telineen takana on kaksi 6x6 papereille tarkoitettua koteloa, jotka ovat samaa sarjaa oikealla puolella olevan 12x12 papereille tarkoitetun kotelon kanssa.
Minun edellinen askartelutilani oli ihan toimiva, kaikki tavarat olivat käden ulottuvilla ja näkyvillä. Kyllästyin lähinnä siihen, että en ikinä saanut tavaroita mihinkään piiloon. Käytännössä askartelupaperini olivat sekaisin maataloudessa tarvittavien papereiden kanssa, ei hyvä juttu.. Kyllästyin lisäksi siihen, että minulla ei ollut ollenkaan pöytätilaa. Nyt minulla on pöytä, joka on pakko pitää siistinä, koska aina välillä täytyy kansi nostaa ylös, että saan otettua laatikoista jotain.

Eihän tämä ole mikään tyylikäs tai kaunis askartelutila, mutta olen todella onnellinen. Kun käytössä on vajaat neljä neliötä ja lopputulos on toimiva, ei auta kuin hymyillä :D10 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oikein kivan näköinen askartelutila sinulla ja miten paljon kaikkea IHANAA se kätkeekään sisäänsä :)

Leppoisaa sunnuntaita!

Mervi kirjoitti...

Onni on oma askartelupaikka, kiitos kun sai kurkata tänne;-))m

Johanna kirjoitti...

Kiva päästä "nuuskimaan" toisten askartelutiloja ;o) Ja kaikki näyttää olevan justihin omalla paikallaan.

Tuija kirjoitti...

Todella kiva tämä sinun askartelunurkkauksesi. Kaikki niin hienosti laitettu.

Minni kirjoitti...

Olen samoilla linjoilla Johannan kanssa, kiva päästä nuuskimaan... :) Sinulla on ihanasti kaikki järjestyksessä. Oikein inspiroivan näköinen paikka :)

Tiina K-P kirjoitti...

Sä oot lukenu mun ajatuksia ;) Ihan oikeesti oon miettiny, että millaset tilat sulla on ja mistä niitä ideoita kumpuaa. Tosi kompakti "askartelustudio" sulla on ja kaikki hienosti järjestetty! Ite haaveilen kanssa järjestämisestä, vähä vaiheessa on... *Kannatti lähtee sinne minilomalle ku teit löytöjä!

SannaS kirjoitti...

olipa kiva saada kurkata sun askartelutilaan!! =)

-maiju- kirjoitti...

Kiva kurkata! Aivan loistavat järjestelythän sulla on pikkutilassa.

Paperia ja lankaa kirjoitti...

Olipa kiva päästä kurkkaamaan askartelutilaasi :)

Ihastelin erityisesti isäsi tekemään paperihyllykköä, itse tuskailen juuri noitten 12x12 paperien säilytyksen kanssa!

PäiviA kirjoitti...

Hei!

Ihania huonekaluja ja säilytyspaikkoja ja ah niin siististi esillä *kade* :)