lauantai 8. lokakuuta 2011

Kynttilöitä, kynttilöitä :D



Olin tänään demoilemassa Kivan Tähäre- liikkeen 1- vuotissynttäreillä kuinka kynttilän saa koristeltua leimakuvalla. Muutama kynttilä tuli sitten koristeltua... Ylhäällä Magnolioita ja alhaalla Bildmålarnan.




Oikeanpuoleiseen kynttilään maskasin kolme leimasinta yhteen. Keskellä on koristeltu tulitikkuaski. Olettehan huomanneet, että Kivan Tähäre- nettikaupassakin on tarjouksia?

Ihanaa viikonloppua!

10 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Ihania kynttilöitä!Pitäis itsekkin alkaa tekeen:)Luin tunnuksista:)Oih sanoin itsekseni hämmästyneenä-nouset niin aikaisin navettaan,hurjaa.Itsellekkin tuttua hommaa nuorempana:)

Katjuska kirjoitti...

Siis niin kertakaikkisen kauniita! Pakko kans kokeilla....kunhan ehtisi :D
Tosi kivoja pikkulahjoiksi ja tuliaisiksi :))

AN kirjoitti...

Kauniita --varmaan pitäisi noitakin muutama keritä tehdä--
Hyvää viikonloppua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Eksyin sivuillesi ihastelemaan. Aivan upeita kynttilöitä. Olisi kiva saada ohje sivuillesi, miten ovat valmistuneet? :O

Johanna kirjoitti...

Aivan ihania tuotoksia taas! Teitkö nämä silkkipaperille leimaamalla? Ihailen tuota tasaista jälkeä, kun ei ollenkaan näy ryppyjä tai valumia missään kohden ja värit näkyvät ihanasti! Tahtoo allekirjoittaneella aina kynttilä valua lämmitysvaiheessa vaikka kuinka yrittäisi varovasti lämmittää kuumailmapuhaltimella. Oisko vinkkivitosta antaa siihen? Millä teit väritykset? Huokailen täällä kuinka kauniita ovat.

Mukavaa sunnuntaita!

Mervi kirjoitti...

Upeita, omat ovat aina jotenkin vinksahtaneet tai sulaneet epämääräisesti, mutta onhan ollut lyhtykynttilöitä mitä polttaa ulkona;-))m

Piia kirjoitti...

Oi, että kun ovat kauniita <3 Mulla on kans näitä suunnitelmissa ollut tehdä mutta en ole muistanut noita kynttilöitä käydä ostamassa - vaan kilokynttilöitä löytyy ja niihin pitää sit kaivella vähän pienempiä leimasimia...mutta täytynee koettaa niillä ensihätään :)

maiju kirjoitti...

Ihania kynttilöitä. Tätä en ole itse koskaan kokeillut, vaikkakin olen silkkipaperit ja kaikki on tätä varten ollut ostettuna jo muutaman vuoden ajan ;)

Tiina K-P kirjoitti...

Kattoon meillä töissä, että valkosten kynttilöiden kohdalla oli aikas tyhjää...Inspiroit monia kokeilemaan! Mä oon kans ostanut pienempiä kynttilöitä Tiimarin alesta ajatuksella "pitäis kokeilla". Nyt on pakko kokeilla kun näki nää ihanuudet ihan livenä!

SannaS kirjoitti...

voi wau!!! ihanoita kynttylöitä!! =)